Ugrás a tartalomra

Az Irodalmi Jelen Slam School Poetry versenyének döntője

Az Irodalmi Jelen online és nyomtatott kulturális és művészeti folyóirat 2013 márciusában hirdette meg középiskolásoknak szóló versenyét.

 

A diákok a Kárpát-medence területéről jelentkezhettek egy szabadon választott témájú videóval, amelyen a slam poetry műfaji követelményeinek megfelelő pályamunkájuk hangzik el.

A versenyre összesen 38 érvényes jelentkezés érkezett, amelyek közül a 2 tagú szakmai előzsűri 15 főt juttatott tovább a 2013. június 8-án 19 órától az Akvárium Klubban (1051 Budapest, Erzsébet tér 14.) megrendezendő döntőbe.

A beküldött pályaművekből készülő, folyamatosan bővülő összeállítás a következő linken tekinthető meg.

A döntőbe került 15 versenyző videója ezen a linken érhető el 2013. május 15-től.

Az eseményre a jegyek ingyenesek, de előzetesen regisztrálandók. A belépőket 2013. május 6-tól az sz.kiinga@gmail.com címen Szekeres Kingánál lehet lefoglalni. Egy e-mailcímről legfeljebb 2 jegy igényelhető.

A megrendelt, névre szóló és sorszámmal ellátott elektronikus jegyeket nyomtatva vagy digitálisan mentett formában (telefonon vagy egyéb kijelzős készüléken) a belépésnél fel kell mutatni.

A 2013. június 8-án 19 órától az Akvárium Klubban zajló döntőn a fellépők előadják a „Könyv és olvasás” témára készült slamszövegüket. A helyezésekről 5 tagú zsűri dönt.

Az eseményre a sajtó munkatársainak szakmai jegyet biztosít az Irodalmi Jelen.


 

 

További információk: slamschoolpoety.blog.hu

A rendezvény a Summer Slam Days című, 2013. június 6-tól június 8-ig tartó programsorozat része.

Támogatóink: Alexandra Könyváruház, Irodalmi Jelen Könyvek, József Attila Kör, Magyar PEN Club, Slam Poetry Budapest, www.blyworx.com

 

Irodalmi Jelen

Irodalmi Jelen

Az Irodalmi Jelen független online művészeti portál és folyóirat. Alapítva 2001-ben.

.