Ugrás a tartalomra

Rimóczi László: Kevéssé ismert pornóbanditák

 

– Ezeket az embereket, státusztól függetlenül, el kell kapni. Sokkal mélyebbre kell ásni, mint gondoltam, de nem riadok vissza a felszíni robbantástól sem! Nem érdekel a törvény és nem ijedek meg tőle! – nyilatkozta Kóla Lajos, dandártábornok. 

 

 

Rimóczi László

Kevéssé ismert pornóbanditák

 
 
Illegális pornóképek!
 
Illegálisan terjesztett pornográf fényképeket rejtegető bűnszövetkezetet tartóztatott le a veszprémi rendőrség a napokban. A lefoglalt számítógépeken 60-70 éves nőkről és férfiakról készült fotók kerültek elő. Az elvetemült banda tagjai galambetetős parkokból és a helyi idősek otthonából csábították magukkal a gyanútlan, védekezésre képtelen áldozatokat, cukorkát, műfogsorragasztót és vízhajtó tablettákat ígérve. A fotózásra külön lakást béreltek, ahol a rendőrség több inkontinencia betétet, sérvkötőt és tökmagolaj kapszulát, valamint számos Kisbegyed magazint is bűnjel lajstromba vett.
Az eset nyugtalanító, hiszen némely áldozat alig töltötte be a hetvenet – meséli Százados Lajos, ezredes.
 
 
 
 
Szőrtelen szőrnyest!
 
Meztelen állatokról készült fotókat terjesztett az a bukaresti csoport, akiket a közelmúltban vettek őrizetbe a román hatóságok. Az áldozatok azért nem mertek a rendőrséghez fordulni, mert féltek a későbbi megaláztatástól. A banda tagjai nőstény és hím állatokról készült képeket tároltak egy vezető plébánia szerverén, ezért az ügy még szövevényesebb annál, mint kezdetben a rendőrség sejtette.
A rajtaütés során egy hím jávorszarvas, egy kan bernáthegyi és egy pucér koca fényképe cirkulált éppen monitorvédőként az egyik gyanúsított számítógépén. A lakásban egyéb állatokat is fogva tartottak, némelyeket fel is faltak. Elég volt belenézni a szűk ketrecben raboskodó gyöngytyúk fátyolos tekintetébe ahhoz, hogy megindítsa az embert. Állatok! – nyilatkozta Propeller Lajos, százados.
 
 
 
 
 
 Pucér egyszikűek!
 
Meztelen növények fotóit terjesztette a francia rendőrség által május közepén lefülelt csoport. A zömében botanikusokból álló szervezet egyik tagja sem mutatott megbánást. A lakásukon tartott razzia során számos ültető mag, cserepes virág és liliomféle került elő. Az ügyben érintett gyanúsítottak egyelőre szabadlábon védekezhetnek, de a bűnügyi sajtóorgánumok előzetes becslése szerint maximum közmunkára ítélheti őket a bíróság.
A könnyezőpálma sírva fakadt… – zokogja Körte Mariann Lajos, segédzászlós.
 
  

Föld alatti szexterror!
 
Meztelen bányászok fényképét gyűjtötte a belga rendőrség által letartóztatott bűnbanda. A banda tagjai közt számos vezető politikus, egyházfő és pék található, ezért az ügy felgöngyölítésére még várni kell, ugyanis a szálak egészen magasra vezetnek.
Ezeket az embereket, státusztól függetlenül, el kell kapni. Sokkal mélyebbre kell ásni, mint gondoltam, de nem riadok vissza a felszíni robbantástól sem! Nem érdekel a törvény és nem ijedek meg tőle! – nyilatkozta Kóla Lajos, dandártábornok.
 
 
 
 
 
Meztelen művészet!
 
Az aberrált szex-szervezet akkor bukott le, mikor egy játszótéren mutogatták Gauguin,
Tahiti nők c. festményét. A hintázó kislányok közül három beépített rendőr volt, így hamar őrizetbe vették a bűnbandát. A lakás átkutatásakor számos meztelenVincent van Goghés pucérCézanne került elő.
- Még sosem éltek vissza ilyen durván a posztimpresszionizmussal. Ezeket a bűnözőket a szemgolyójuknál fogva kéne felakasztani az uborkafára és ütni őket lapáttal! Szerintem – meséli Szerv Lajos, százados.

 Kapcsolódó:

 Rimóczi László kisprózái

 

Irodalmi Jelen

Irodalmi Jelen

Az Irodalmi Jelen független online művészeti portál és folyóirat. Alapítva 2001-ben.

.