Ugrás a tartalomra

Online előadásokat tart decemberben a Békéscsabai Jókai Színház

Három online előadást tart a Békéscsabai Jókai Színház decemberben, a jegyet váltók a Hotel Mimóza című vígjátékot tekinthetik meg otthonaikban - tájékoztatta a teátrum az MTI-t.

    Mint írják, az előadások december 4-én, 9-én és 14-én 20 órától kezdődnek; a jegy.hu oldalon családi és támogatói jegyet is lehet váltani. A bérlettel vagy jeggyel már rendelkezőknek e-mailben egy kupont juttatnak el, amelyet a weboldalon az általuk választott napra válthatnak be - írják.
    Seregi Zoltán az MTI-nek telefonon elmondta, hogy amennyiben a szerzői jogi tárgyalások sikeresen zárulnak, A pillangók szabadok és a Két összeillő ember című kamaradarabokat is szeretnék online közvetíteni. Emellett más formában - egy napon keresztül bármikor megnézhető verzióban - az iskolák rendelkezésére bocsátanák a Lázár Ervin-programban szereplő Rigócsőr királyfi mesemusicalt - tette hozzá.
    A Hotel Mimóza vígjátékban egy filmrendező azt mondja feleségének, hogy munkája során mindig a Mimóza Hotelben száll meg, ami a valóságban nem más, mint a szeretője lakása. Amikor a feleség váratlanul elhatározza, hogy meglátogatja az urát, a párnak gyorsan szállodává kell alakítania a házat, a szeretőt pedig a hotel tulajdonosává, portásává, szakácsnőjévé. A bonyodalmat fokozza, amikor vendégek is szeretnének megszállni a "hotelben".
    A november 6-án bemutatott darab főbb szerepeiben Csomós Lajos, Tarsoly Krisztina és Fehér Tímea láthatók; a rendező Katkó Ferenc.

Forrás: MTI