Ugrás a tartalomra

Műtárgyak kiállítása és vására várja a látogatókat Balatonfüreden július végén

Galériák és aukciósházak mutatják be klasszikus és kortárs műtárgyaikat július végén Balatonfüreden. A Füred Art Week elnevezésű rendezvényen festményeket, szobrokat, bútorokat, szőnyegeket és ékszereket is láthatnak és vásárolhatnak az érdeklődők - áll a szervezők által az MTI-hez eljuttatott közleményben.

    A Füred Art Week első alkalommal mutatkozik be a város szívében, a kikötőhöz és a sétányhoz is közeli Kongresszusi Központban július 26. és 28. között.
    Az alkotások között szerepelnek majd 50 millió forint feletti művek, valamint jóval szerényebb értékű műtárgyak, ékszerek, bútorok.
    Szombaton este a látogatók tárlatvezetésen vehetnek részt.
    A rendezvény főszervezője Tausz Ádám, a budapesti Art and Antique kiállítás és vásár, valamint a kortárs művészet újdonságait bemutató Budapest Contemporary főszervezője.
    A programban többek között az acb Galéria, a BÁV ART, a Bernabo Art Furniture, LUMAS galéria, a NACO, a Nemes Galéria,  a Neo Deco Galéria, a Neves Kor-Társ Galéria, az Opera Antikvitás, a Passage Galéria ProArt Frame és a youngart vesz részt.

Forrás: MTI