Ugrás a tartalomra

Július végén rendezik az ifjúsági FISZ tábort

Írótábort rendez július 25. és 28. között 14-19 évesek számára a Fiatal Írók Szövetsége (FISZ), rendezvényen a két oktató, Élő Csenge Enikő és Kazsimér Soma a lírai szövegek fejlesztésében segíti majd a fiatalokat.

    A FISZ Junior workshop szervezői azok jelentkezését várják, akik érdeklődnek az irodalom és a szépírás iránt, van már néhány elkészült szövegük, és szívesen fejlesztenék a kreatívíró képességüket - áll a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.
    A fiatalok a kreatív feladatok, az íráskészség fejlesztése, a tematikus rendhagyó irodalomórák és a műhelymunka mellett személyesen találkozhatnak pályakezdő és már aktívan publikáló szerzőkkel, akik amellett, hogy részt vesznek a közös műhelymunkán, saját életpályájukkal és művészetükkel kapcsolatban is tartanak majd rövid előadásokat a kurzusra felvételt nyert alkotóknak.
    A jelentkezés határideje július 18., a részvétel ingyenes. A kurzusra három vers beküldésével lehet jelentkezni, a pályázati anyagokat a szervezők egy darab word dokumentumban várják a fiszjunior@gmail.com e-mail címre, anonim módon. A jelentkező nevét és életkorát csak az e-mail szövegében tüntessétek fel.
    A kurzus maximum tíz fővel indul, a kiválasztás a beküldött szövegek alapján történik. A felvételt nyert jelentkezőket e-mailben értesítik július 20-ig.

Forrás: MTI