Ugrás a tartalomra

Barbra Streisand legnagyobb slágerei a Kongresszusi Központban

Barbra Streisand legnagyobb slágerei csendülnek fel december 6-án vasárnap a Budapest Kongresszusi Központban. Az Evergreen című koncerten a Stúdió 11, valamint három énekesnő, Náray Erika, Polyák Lilla és Szulák Andrea lép fel.

    Barbra Streisand igazi díva, nagyszerű dalai és színészi alakításai örökre bevésődnek az emlékezetbe. Színésznőként és énekesnőként is Oscar-díjjal jutalmazták, ő volt az első női zeneszerző, aki ezt az elismerést megkapta Evergreen című daláért. Emellett három Golden Globe-ot és több Grammy-díjat is átvehetett - szerepel a szervezők MTI-hez eljuttatott ajánlójában.
    Ő az egyetlen olyan előadó, aki karrierje során öt egymást követő évtizedben listavezető pozíciót ért el az amerikai Billboard 200-as slágerlistán. Énekesi karrierje első lemeze, a The Barbra Streisand Album 1963-ban jelent meg, és ebben az évben indult útjára Magyarországon a Stúdió 11 zenekar a közszolgálati rádió égisze alatt; az együttes a hazai könnyűzene számos klasszikusának megszületésénél működött közre.
    A vasárnapi budapesti koncerten Barbra Streisand slágereit vonósokkal és három énekesnővel, Náray Erikával, Polyák Lillával és Szulák Andreával viszik színpadra. Ők hárman korábban a Rebecca - A Manderley ház asszonya című musicalben szerepeltek együtt.
    Az est során felhangzik mások mellett a Send In The Clowns, a My Man, a How Do You Keep The Music Playing vagy a Papa Can You Hear Me. (MTI)