Ugrás a tartalomra

Haikura fel! – Új közösségi oldal indul költőknek

Új közösségi irodalmi oldal indult április 11-én, a Költészet Napja alkalmából. A 3sor.hu különlegessége, hogy kizárólag haiku formában írt kortárs műveknek ad teret.

 

Az oldal készítőinek célja, hogy a haikuköltőknek könnyen használható publikációs felületet nyújtsanak. A profi alkotók mellett szabad teret kapnak azok is, akik csak most ismerkednek a haikuk világával: a versek beküldéséhez csak minimális kritériumoknak kell megfelelni, az elfogulatlan kritikáról és a minőségi alkotások kiválogatásáról pedig egy egyedi értékelő rendszer gondoskodik. Minden beküldött mű azonnal, előzetes elbírálás nélkül megjelenik a többi tag számára, akik úgy pontozhatják és értékelhetik szövegesen a műveket, hogy a szerző kiléte csak a véleményük elmondása után derül ki számukra. A publikus, minden látogató számára elérhető gyűjteménybe csak az egyhetes véleményezési szakaszban sikeresnek bizonyult művek kerülnek ki.

Az oldal használata mindenki számára ingyenes, a regisztráció pedig akár egy kattintással elérhető a Facebook belépés gomb segítségével. Aki kedvet érez hozzá, hogy kipróbálja magát, vagy szívesen olvasná kortárs alkotók műveit, a https://3sor.hu/ címen regisztrálhat.

Irodalmi Jelen

Irodalmi Jelen

Az Irodalmi Jelen független online művészeti portál és folyóirat. Alapítva 2001-ben.

.