Ugrás a tartalomra

 

Tisztelt Olvasó!

Amint azt Ön is észrevette, az Irodalmi Jelen felülete jelentős változásokon esett át annak érdekében, hogy a legújabb olvasói szokásokhoz is alkalmazkodjon, tartalmaink pedig mindenki számára könnyebben elérhetővé váljanak.

Fontos jeleznünk, hogy az új felület még nincs teljesen befejezve, számtalan korábbi tartalom javítása jelenleg is tart (a tartalmak témák, személyek, helyek, szervezetek, kiadók és egyéb kulcsszavak szerinti összekapcsolása jelenleg is folyik).

Éppen emiatt előfordulhat, hogy az oldalon még hibákat tapasztal. Sőt előfordulhat, hogy Ön olyan hibára bukkan, amiről mi sem tudunk.

Mint minden tesztfázis során az Irodalmi Jelen véglegesítési munkáiban is számítunk olvasóink segítségére. Ha Ön valamilyen konkrét hibát, esetleg zavaró kellemetlenséget tapasztal, vagy más felhasználói szinten él át kellemetlenséget az oldal olvasása közben, kérjük, írja meg nekünk az ij@irodalmijelen.hu e-mail címre.

Annak érdekében, hogy pontosan lássuk milyen kellemetlenségbe botlott, kérjük, leveléhez csatolja a linket, ahol a hibára bukkant és egy képernyőképet (print-screen) a szövege mellé.

Olvasóink észrevételeit, a kapacitásainkhoz mérten, beépítjük az új Irodalmi Jelen honlapjába a novemberi hónap során.

Köszönjük!