Ugrás a tartalomra

Botrányregény jelent meg fővárosi írók kicsapongásairól

Hegedűs János, a magyar irodalmi élet hírhedt fotósa a Facebookon jelentette be, hogy elkészült regényével, amely elég botrányosnak ígérkezik:

"Hegedűs János: Tábornok úrnak jelentem! Egy könyv, két problémás főhős, és a kalandjaik tükrében bemutatott széplelkű percemberkék, politikailag korrekt, toleranciás elmebetegek, és az általuk kitenyésztett 'bértelmiségi', középszerű, humanista ámokfutók. A bájos történeteket a szerző kedves rajzai díszítik. Igen csinos csomagolásba csempészve, 380 oldalnyi csipetnyi csintalanság, szeretet, móka és kacagás, megértés, másságos elfogadás, és politikásan semennyire sem korrekt, cukiságos jókedv, és jókedv, és jókedv...

A könyv megrendelhető itt, a „Tábornok úrnak jelentem!” oldalon, vagy az ahjphoto@gmail.com címen.

A könyv ára: 3000 Forint.
Székelyföld: 35 Lej.
Bárhonnan: 10 Euró
Az árban benne foglaltatik a postaköltség is.

Reklámszöveg:
„Létezik egy ország, Mánia. Fővárosa: Delírium város, és ennek a városnak van egy testvérvárosa, Budapest. Ebben a testvérvárosban különös alakok élnek, olyanok, mint Orpheusz, a középszerű mániás költő, aki elfelejtett alászállni, ezért „Árpáddá” issza le magát, és az embergyűlölő barátja, Papa. Az éjszakában felhörpinti maradék pálinkáját Gutenberg, a Felelős Kiadó és Vállalkozó, egy teraszon Téé ücsörög, a dinoszauruszokkal táncoló. Csaba Királyfi mindenhol, Ciklon Bébi meg egy kádban. Vasajtó mögött a Tábornok úr irodája, de a Tábornok urat csak a kiválasztottak láthatják, és ha felnézünk ennek a városnak a hajnali égboltjára, megláthatunk ott egy különös hajót, a Nép Zeppelint, ahogyan a tetők felett imbolyog, hogy megkezdje bizonytalan útját az őrületbe.”

(Megjegyzés: az "arckönyv" oldalon szereplő édi-bédi, tréfás képek nem a könyv illusztrációi.)"

Forrás: a könyv Facebook-oldala (amelyet természetesen lájkolásra javaslunk)