Slam School

Hódi Virág Noémi: Na most hogy így

Az Irodalmi Jelen Slam School Poetry versenyének egyik résztvevője a Szegedi Ifjúsági Napokon mutatta be Erdős Virág Na most akkor című versének átiratát.

Ameddig a fiatal slam ellát 1.

Mit szeretnek és mit nem a slam poetryben? Hová vezet az útjuk? Mit olvasnak? A Slam School Poetry című, középiskolásoknak szóló versenyünk résztvevőit kérdeztük.

A Slam School Poetry döntőjéről készült videók

Az Irodalmi Jelen 2013. június 8-án tartotta a középiskolásoknak szóló slamverseny döntőjét, ahol 15 diák lépett fel. Az estről készült, folyamatosan bővülő videoösszeállításunkat itt tekinthetik meg. A rendezvény vendége Puzsér Róbert volt, aki maga is slammelt.

Slam School Poetry – A döntősök videói

Összeállításunkban azt a 15 középsikolások készítette videót tekinthetik meg, amelyek készítői bekerültek versenyünk döntőjébe. Velük 2013. június 8-án találkozhatnak élőben az Akváriumban.

Slam School Poetry 7.

Slam

Még nem tudni, költő, slammer vagy rapper lesz-e belőlük. De jó úton járnak. A középiskolásoknak meghirdetett előadói versenyünk pályamunkáiból válogattunk. Hármasával közöljük a beérkezett videókat és slamszövegeket. Ezúttal Fehér Tamara, Kállai Norbert és Szőke Ákos videóját tekinthetik meg.

Slam School Poetry 6.

Slam

Még nem tudni, költő, slammer vagy rapper lesz-e belőlük. De jó úton járnak. A középiskolásoknak meghirdetett előadói versenyünk pályamunkáiból válogattunk. Hármasával közöljük a beérkezett videókat és slamszövegeket. Ezúttal Bíró Vilma, Horváth Sándor és Juhász István videóját tekinthetik meg. 

Slam School Poetry – Továbbjutók a döntőbe

Az Irodalmi Jelen Slam School Poetry versenyére összesen 38 érvényes jelentkezés érkezett. Ezek közül válogatta ki a zsűri, Mavrák Katalin (Hugee) és Németh Péter (Zeek), a Slam Poetry Budapest elnöke és alelnöke a 15 továbbjutót.

Slam School Poetry 5.

SLAM SCHOOL POETRY / FILM

Még nem tudni, költő, slammer vagy rapper lesz-e belőlük. De jó úton járnak. A középiskolásoknak meghirdetett előadói versenyünk pályamunkáiból válogattunk. Hármasával közöljük a beérkezett videókat és slamszövegeket. A válogatás nem tükröz semmiféle értékítéletet. Ezúttal Szabó István, Hódi Virág Noémi és Wesselényi Tamás videóját tekinthetik meg.

 

Slam School Poetry 4.

SLAM SCHOOL POETRY / FILM

Még nem tudni, költő, slammer vagy rapper lesz-e belőlük. De jó úton járnak. A középiskolásoknak meghirdetett előadói versenyünk pályamunkáiból válogattunk. Hármasával közöljük a beérkezett videókat és slamszövegeket. A válogatás nem tükröz semmiféle értékítéletet. Barczánfalvi Gábor Attila, Berta Sándor és Juhász Martin videóját tekinthetik meg.

Slam School Poetry – Az Irodalmi Jelen előadói versenye középiskolásoknak

Hallottál már a slam poetryről, a rap és a költészet határán mozgó műfajról?
Kipróbálnád magad a színpadon saját szerzeményeddel?
Jelentkezz a Slam School Poetry előadói versenyre!