TAT Galéria

Új díjazottak a fedélzeten

Ismét hajóra szállt, azaz a TAT-on találkozott író, költő, olvasó és szerkesztő: az Irodalmi Jelen felolvasóesttel egybekötött díjátadóját a 88. Ünnepi Könyvhét nyitónapján rendezte a szerkesztőség.

Amit sosem mertél megkérdezni – Irodalmi Jelen-est, videó

Az Irodalmi Jelen januári lapszámbemutatójának vendége Berka Attila volt. Szerzőnknek feltettük többek között azt a kérdést is, ami minden olvasóját foglalkoztatja az Anómia című sorozat indulása óta. – Videó az estről.

Irodalmi Jelen-est Berka Attilával

Január 21-én, csütörtökön 18 órakor a TAT Galériában az Irodalmi Jelen lapszámbemutató estjének vendége Berka Attila lesz. Gitáron közreműködik Hegyi Botos Attila. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Zenés folyóiratest az Irodalmi Jelennel

Szeretettel várjuk olvasóinkat, szerzőinket, barátainkat szeptember 30-án a Belvárosi Művészeti Napok keretében rendezendő folyóiratestünkre a TAT Galériába!

Visszalopakodni a művekbe

Böszörményi Zoltán estje

Böszörményi Zoltán legutóbbi verseskötetéről, őszi külföldi szerepléseiről, költészete klasszikus forrásairól és kapcsolatairól beszélgetett az Irodalmi Jelen szerkesztőivel, Laik Eszterrel és Mányoki Endrével a TAT Galériában.

Évadnyitó pillanatok

A Tat Galéria üdítően világos terében, hatalmas falfestmények között nyitotta meg lapszámbemutatóinak új szezonját az Irodalmi Jelen.