Varró Dániel

Dani a hegyről

HELYSZÍNI

Kész kalandra vállalkozott, aki a késő márciusi havazásban épp Budapest Hegyvidék nevű városrészébe indult, a Szabó Ervin Könyvtár Ugocsa utcai fiókjába – de megérte, mert a Varró Dániellel töltött bő egy óra emlékezetes este maradt.

Fogas kérdés – Varró Dani új könyvének bemutatójáról

 
 
 
Tudósítás Varró Dániel új könyvének, az „Akinek a foga kijött” bemutatójáról.

Ahol otthon vagyunk

Grecsó Krisztián Mellettem elférsz című regénye egy családi fotó ihletésére született meg. Valóságról, fikcióról, faluról és városról Király Levente beszélgetett a szerzővel a Rózsakert bevásárlóközpont Líra és lant könyvesboltjában.

Korszerű mesék és gyermekversek

Parti Nagy Lajos után újabb izgalmas irodalmi figurával ismertette meg a közönséget a Korunk Akadémia által szervezett írói estek program. Varró Dániel költő, műfordító, akárcsak az előző meghívott, teltházas közönséget csalogatott be, a legkisebbektől az idős generációig.

Akinek a lába csokikrémes...

 
Gyerek per négyzetcentiméterben lehetne számolni a szabad teret. Mászós, totyogós, evős vagy éppen rohanós rajongók töltötték meg a Tranzit Art Cafét. Varró Dani felolvasott, a gyerekek sikongatása adta a hangulat-aláfestést, míg a szülők nevettek, olykor talán önmagukon. – Szabó Imola Julianna tudósítása Varró Dániel új verseskötetének bemutatójáról.