Ugrás a tartalomra

Propaganda, amiben hinni akarunk!

Szlogenkommandó a Tünet Együttessel

Mássz fel! (Réka)
Ültess bogarat! (Tamara)
Tartsd vissza a lélegzeted! (Dani)
Légy az anyám! (Laci)
Let it beeee! (Pista)

A Tünet Együttes tagjai így propagálják, amiben hisznek, Te hogyan tennéd?

A Tünet Együttes és a holland-osztrák united sorry művészduó (Frans Poelstra & Robert Steijn) közös produkciójukban kreatívan gondolják újra a politikai közbeszédet. Megalkotják a hétköznapok propagandáját, amely a dolgok alapvető bonyolultságát és a személyesség fontosságát hirdeti. Az ismeretlent kutatják és előcsalogatják a benne rejlő költőiséget. A PROPAGANDA! bemutatója 2011. február 24-én 20 órakor lesz a Trafóban (további előadások február 25-26-án).

A PROPAGANDA! projekt részeként szlogenkommandót hirdetünk, amelyben mindenki hangot adhat annak, amiben hinni szeretne. Küldd el nekünk személyes szlogenedet, amelyet egy képzeletbeli választás kampányában használnál.
A választás ebben az esetben persze nem marad teljesen a képzelet határai között: a Facebook-on szavazásra bocsájtjuk a beküldött szlogeneket, a legtöbb szavazatot kapott győztest pedig a saját jelmondatával díszített pólóval ajándékozzuk meg. A beküldött szlogeneket viszontláthatjátok a Trafó kávézójában felállított, az előadáshoz kapcsolódó installációban, utcai akcióinkban és a PROPAGANDA! előadásban is.

A szlogeneket többféle módon juttathatjátok el hozzánk: a http://propagandabudapest.blogspot.com blogon, kommentálva a „Propaganda, amiben hinni akarunk!” bejegyzést, a Tünet Együttesnek küldött Facebook-üzenetben (http://www.facebook.com/tunetegyuttes), illetve e-mailben a pr@tunetegyuttes.hu címre. Beküldési határidő: február 3. (a szavazás február 10-én zárul majd).